alahan teruk

sy dah mengadung 14minggu 6 hari..tp alahan sy masih teruk..sy muntah sepanjang masa...xselera makan..bole kongsi berapa minggu lgi sy nk kene lalui alahan?sy dah mkn ubat tahan muntah..dah nk hbis.adakah elok untuk baby? and sy dh muntah byk kli sampi gastrik..perlukan sy pergi hospital untk masok air or maintain dgn ubat tahan muntah?

2 Các câu trả lời

Sama laa. Tapi bila ingat balik kelakar pulak. Boleh pulak saya time nak pergi kerja buka pintu rumah nampak kucing terus termuntah. Haha