Alahan teruk

Hai mommies, nk tnye mcm mana ye nk hilangkan rasa nk muntah. Alahan teruk nk g keje pon xlarat sgt rasa. Lemah sgt rasa badan ni. Sy baru 8 weeks and first baby xtau nk buat mcm mana. Mkn ubat tahan muntah pon xjalan dah skrg

1 Trả lời

Kena try n error cari mknn atau bauan utk kurgkn loya. Mcm sy dlu minyk yuyee dgn mkn buah2. Dpt kurgkn tp mmg xkn hilang loya tu. Sabar la sis. Asam garam mengandung.

4y trước

Ok thanks. Tulah xlarat betol rasa xde energy lgsung plus tekanan darah rendah selalu rasa pening nk pitam. Rasa nk tido xnak bangun2 dh