mengandung ke x ye

Sy dah kawin hmpir 8tahun,blm pernah mngandung sbb period xstabil..tahun nie alhmdulillah period dtg blik,tu pon lps berjaya turunkn sikit berat..tp period xdtg since bln puase..seminggu nie mmg bdn xsedap,mcm berangin pon ade,loya mcm nk munth tgok ape2 mknn..pgi td saje test upt n naik mcm nie..sy xnk mgharap sgt..ermmm..doakn ada rezeki utk sy ye..in sha Allah..Aamiin

mengandung ke x ye
168 Các câu trả lời

tahniah... sy pn dah 4 thn menanti. x penah mengndung. bru2 ni Allah bg rezeki kt sy.. skg dah 10 minggu.. syukur sgt 😍