Upt samar tapi tak pregnant 😔

Sy jenis period x teratur n dekat 8tahun menanti… tp bulan nie x period2 lg.. saje gedik nk check wlu tau keputusan akan -ve… tp tidak buat kali ini… skali check samar2… husband excited suh g klinikswasta scan… skali dpt result mcm dlm gamba tulis 6minggu… mmg sama kiraan dr 1st last period tu… nk kepastian lg sy g hosp gov utk checkup, sbb sblm nie penah buat iui tp gagal.. da jd mcm nie nk double confirm dgn hosp pulak… skali dia buat scan camera dr bawah x nampak ape pon… check darah pon -ve… blk dgn kekecewaan… doc bg ubat utk period sampai skrg sy x mkn lg… nk tggu period turun sndr… sbb check upt tetap samar2 lg… mungkin ke ade penyakit lain??? Atau mmg pregnant?? Skrg da 7w4d x period lg… doakan yg baik2 buat sy🥲😔😞#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Upt samar tapi tak pregnant 😔
1 Trả lời

Cuba puan beli clear blue digital..klu kptusn positif, jgn mkn ubat turun darah..biarkn turun sndiri. Jangan lupa mkn folic asid..