mengandung ke x ye

Sy dah kawin hmpir 8tahun,blm pernah mngandung sbb period xstabil..tahun nie alhmdulillah period dtg blik,tu pon lps berjaya turunkn sikit berat..tp period xdtg since bln puase..seminggu nie mmg bdn xsedap,mcm berangin pon ade,loya mcm nk munth tgok ape2 mknn..pgi td saje test upt n naik mcm nie..sy xnk mgharap sgt..ermmm..doakn ada rezeki utk sy ye..in sha Allah..Aamiin

mengandung ke x ye
168 Các câu trả lời

saya pun mula2 rasa mcmtu ,test pun saja2 tak sangka ada ,dua kali pula check mmg double line esok hari nya terus pg check dkt klnik . hehe

5y trước

Kan..nk eksaited tp tkut plak klo xde..t kecewa lgi..pgi td pegi klinik alhmdulillah sy pregnant 10w..😊

Alhamdulillah pregnt ni tahniah..sama lah kita 8thn menunggu akhir nya lekat jugak..kita lebh kurng sama je kandungan

5y trước

In shaa allah awk..

Alhamdulillah... In shaa Allah ada rezeki tu sis.. Sy pun lama menanti. . 7 tahun baru skrg Allah beri.. Skrg dah 19w...😘

Alhamdulillah Tahniah sis.. Inshaallah +ve tu.. Kalo nk kepastian check kat klinik. Smg Allah jaga kedua2nya.. Aamiin 🤗

Insyaallah..ada rezeki anak tu..jaga diri dan kandungan tu..semoga dipermudahkan segala urusan tersebut.😊

Alhamdullilah +ve..jg diri baik3...precious pregnancy tu...mkn asid folik n vit tmbh yg lain utk bby...moga yg baik3 utk pn..

5y trước

Alhamdulillah..terima kasih..in sha Allah sis..🥰

Alhamdulillah..terang benderang line tu. Sah dah ada baby la tu😍. Cepat2 jumpa doktor ye, untuk cek kandungan.

Positive 2 line tu.. Utk kepastian 3 hari lg buat upt test awal2 pg bgn tdo, 1st urine.. Mungkin akan lg pekat line tu..

5y trước

Baik..terima kasih🥰 ini pon lps bgun tido trus cek..gpon badan tgh demam..

Tahniah. Pergi KK confirmkan pregnancy tau. Check dan scan utk tengok kedudukan kantung & baby. Jaga diri baik2.

5y trước

Ye sis..mcm sy la sy bdn besar,suami xde besar pn..cma dktr sblm nie gtaw klo sy bdn besar mcm susah sket nk lekat..hasil berjaya turunkn berat badan alHamdulillah ade rezeki sy utk ada zuriat..semoga kita semua dipermudahkan segala urusan in sha Allah..Aamiin aamiin aamiin

Alhamdulillah...rezeki Allah nk bagi kan sis...jage diri, jage baby... semoga dipermudahkan semuanya... amin