mengandung ke x ye

Sy dah kawin hmpir 8tahun,blm pernah mngandung sbb period xstabil..tahun nie alhmdulillah period dtg blik,tu pon lps berjaya turunkn sikit berat..tp period xdtg since bln puase..seminggu nie mmg bdn xsedap,mcm berangin pon ade,loya mcm nk munth tgok ape2 mknn..pgi td saje test upt n naik mcm nie..sy xnk mgharap sgt..ermmm..doakn ada rezeki utk sy ye..in sha Allah..Aamiin

mengandung ke x ye
168 Các câu trả lời

Alhamdullillah ada rezeki sis..semoga d permudahkn n d lancarkn semuanya. Aamiin..tahniah sis😊😊

Wah congrats sis 😍😍 line double very clear. Mmg pregnant if ikutkan..if x sure blh check dgn doctor

5y trước

Im happy for you.congrats dear

Tahniah.. InnShaaAllah awk mengandung.. line terang tuu.. bole check d klinik da.. anyway, jaga diri 😊

5y trước

Alhamdulillah..in sha Allah..terima kasih🥰

Alhamdulillah tahniah, jge kesihatan n jge kandungan ye, smoga dipermudahkan segala nye aamiin

Tahniah.. saya plak rasa happy.. sbb tau mcmana perasaan org lambat dapt anak ni.. jaga diri yer..

5y trước

Alhamdulillah..Allahuakbar..terima kasih sis,sy hargainya..🥰🥰🥰

Alhamdulillah..klw tgk line tu mmg pregnant..moga ibu dan kandungan dalam keadaan baik..😁

5y trước

Alhamdulillah..terima kasih..in sha Allah..Aamiin aamiin aamiin🥰

tahniah sis...sama sy ttc 6thun ni bru 6w.smoga kandungan kite shat smpi melahirkn.amin

Tahniah sis.. Mmg mengandung ni 😊😊 Dah blh prgi klinik utk confirm lagi & buka buku pink

5y trước

Alhamdulillah..10mggu sudah..rezeki Allah..terima kasih ya🥰🥰

Alhamdulillah. Tahniah sis. Jaga diri,banyakkan rehat. Semoga d permudahkan hingga bersalin ;)

5y trước

Alhamdulillah..terima kasih sis..in sha Allah,terima kasih atas doa utk sy..semoga sis dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat in sha Allah..

Alhmdulilah syukur rezeki Allah utk awk dn suami, penantian 8tahun, jge bebaik2 Tau sis😉

5y trước

Sama2😉