kaki bengkak

Sy dah 8 bulan...kaki bengkak dah seminggu X surut2...dah mcm kaki gajah...nk berdiri pun rse ketat gatal2 dah kulit bila sapu minyak angin rse pedih mcm luka..mcm mne nk bgi surut nie...😭

2 Các câu trả lời

jgn buat aktiviti yg perlu berdiri dlm jangka masa panjang, tido bleh lapik kaki, susu jgn lupa minum.. boleh sapu myak angin sruh suami picitkan, insyaAllah esok tu boleh surut dah tapi klau masih takda perubahan kena check tu takut ada masalah lain..

Tinggikan kaki ms tdo sis.. Sy br je baik Dr bengkak kaki minggu lpas.. N x blh duduk terlalu lama.. Nt kaki akn bengkak