Awal kehamilan

Sy dah 3 kali buat pregnancy test dan ketiga2 dua line tapi samar apa sy perlu jumpa doktor?

3 Các câu trả lời

Cuba awak repeat lagi in few days. Maybe line akan makin terang. Kalau nak jimat, boleh je awk test guna OPK. Opk lagi murah dari upt. If mengandung, opk akan naik double line terang. Ada doktor ckp OPK pun sensitif dgn HCG, so dia boleh detect jugak if pregnant ke tak.

Boleh je nk Check kt Klinik . Doc pun nnti dia hbaq scan awal tk boleh nmpk bby lgi . Yg pnting jge diri

jumpa sahaja utk kepastian