Buat test kehamilan.masih samar lagi.tadi pergi jumpa doktor.doktor ckap dah 5w..😲

Tapi scan belom nampak kantong lagi..sebab bru 5w..tapi saya buat test kehamilan 3 ke 4 kali tetap samar..sekali jumpa doktor .sekali cek dah 5w..#bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

Sbb awal lg sis mmg la samar..scan di awal 5w xnmpk kntung lg msih normal..awk repeat scan 8w keatas bru blh nmpk kntung n janin, hbeat kelip2…klau awk delay period smnggu biasanya lg jelas.,2-3hri pon dh clear double line

5mo trước

3 hari delay memang samar²..dah seminggau delay pun masih samar² lagi sis..hari ke 7 delay terus ada pendarahan...hari ke 9 terus saya pergi jumpa doktor tdi...tdi scan belom nampak doktor suruh datang lagi 2w utk scan lagi..