Mengandung atau x?

Hai assalamualaikum ibu2 semua.. Maaf sy nk tanya, sy ada buat pregnancy test 3 kali, ketiga2 upt naik double line.. Tp bila pergi scan masih xnmpk kantung.. Doktor hanya cakap dinding rahim menebal.. Adakah terlalu awal sy pergi scan sbb kalau ikutkan baru 6w.. Mohon pencerahan ibu2 sekalian

2 Các câu trả lời

Dia ikut badan juga. Ada org 6w dah nampak but belum nampak baby. Ada yang dah nampak siap heartbeat. Jangan susah hati and repeat lagi dua minggu. Satu lagi, boleh request tvs scan sbb tvs lagi nampak direct. Mcm sy masa 5w tak nampak dari atas, bila buat tvs baru nampak.

request scan tvs .