saiz baby kecik

Sy da nk masok 39w..tp baby kecik.ukurannya buatkn doktor sruh sy induce je..sy masih blm ready..bila sy diberi pilihan utk balik sy akn ad app ngn doktor utk scan smpailaa sy nk bersalin..kadang sy stress sndri..perlukah sy induce je..?? Bantu sy apa yg perlu sy buat..bingung ni

2 Các câu trả lời

Bg saya, dgar pndapat dokter.. Sbb dy tau knp perlu induced or sbaliknya... N tanya kpd dokter, skiranya bersalin normal (tggu EDD) ada x ap2 risiko kpd bayi n ibu? #TAPSupermoms

dah 39w baby pon dah matang . apa2 pon smoga dipermudahkan sgala urusan momy n baby