admit ward

Sy di admit atas sbb tertentu.masa menunggu turn..mcm2 sy tngok gelagat ibu2 nk bersalin..ad yg tahan sakit.ad yg nangis..ad yg kena operate ad yg kena induce..Allahu..betapa kuatnya wanita seorng ibu kne harung juga demi ank..sy sebak..pengorbanan tu tggi sngt apetah lagi melibatkn nyawa..klau itu pn suami x bole nk hargai sia2laa pengorbanan dy kat dunia ni.. #sy menunggu hari tp suami sesnang suruh induce bersalin..sy blm ready jd sy minta balik umah..bukannya teran taik..😏

2 Các câu trả lời

sama lah sya kena bsalin 38w induce gdm on diet ngan darah tinggi..sya masuk kol 10 pagi sebiji je doktor masuk ubat tgah hari dah start sakit sikit2 smp maghreb.lepas isya tu dah mula sakit kuat kol 9 masuk lb kol 10 bby dah keluar.mcm2 ragam adik2 kat ward tu memandangkan bsalin ank ke 4 diaorg ckp utung akak masuk pagi mlm dah bsalin.dlm ward tu kehulur kehilir diaorg bjalan ada yg dah duduk kat wad tu 2,3 hari induce dah belon dah tak bsalin jugak.last2 ramai yg kena operation sbb dah lama sgt ..rezeki masing senang,cepat atau lambat

bnyk2 minta maaf dengan suami..