Bantuin sayaa...

Sy da berkawin lebih 3 minggu. Da sy ada mengalami tompokkan darah berwarna coklat pada awal nya. So sy ingat period.keesokkan harinya ada tompokan darah lagi. Tapi tak sama warna mcm darah haid , sbb darah haid pekat dan berbau sedikit kan? Ni tidak, dia campur dengan lendiran dan darah sgt2 cair dan sedikit. Sy da mengalami selama 8 hari. Tu darah haid atau apa ya?

1 Trả lời

G refer doctor tkut hormon ke apa .. Tp biasa nyaa darah mcm tu tnda hamilll