nak tanya

Sy cek upt naik 2line terang.. Pergi klinik dctr scan kandungan 4week.. Dktr suruh dtg blik 8week utk scan..kndungan 7week sy scan dktr bgthu tk jumpe lgi jantung baby tp kantung ada.. Ada ke ibu² masalah seperti sy..

2 Các câu trả lời

Sama mcm sya...pergi scan doktr ckp 4week..dan doktor sruh dtg blik scan 2 mnggu..

8w baru akan nampak heartbeat sis. Bawah dari tu akan nampak kantung je. Doa baik2 ye sis.

5y trước

Depends kk tempat sis. Ada kk boleh bukak awal. Ada kk bukak dah besar sikit baby. Kena tanya la ye.