Baby cirit

Sy buntu lah anak cirit. Sy masak mcm biasa aje. Tu pun skrg dia mcm x selera mcm selalu. Mungkin fasa tgh tumbuh gigi. Anak sy 8 bulan. Smlm dah ok cirit nya. Hri ni jd lg. Ke anak sy tak sesuai minum susu lactogen? Baby sy minum susu tu since lahir. By the time all is ok berat naik, x sembelit, x cirit. Boleh recommend tak susu fm apa yg sesuai? In case sy kena tukar susu. Sy nk cuba try n error.

1 Trả lời

bagi mkn ke atau susu yg cirit birit? klu permakanan kena tngk la knp jadi cirit birit. mungkin proses masakan, tpi klu susu disbbkn cirit birit, jgn cairkan susu ke ape. terus tukar slowly. mcm anak saya masa umur dia dlm 5/6 bulan dia sembelit minum susu dutchbaby, terus saya tukar susu. memula saya thu dia sembelit dok dngr ckp orng "cairkan susu" sepatutnya tk boleh sbb baby tkkn dpt nutrisi dgn btl... checm ye mummies