ANAK BERAK TAPI SIKIT SIKIT

Nak tnya ada tak mcm ank sy...ank sy skrg 1thn5bln kerap berak tpi sikit2 jer...asal mkn berak tpi sikit2 jer...tpi tak cair mcm yg cirit birit tu..ank sy skrg tumbuh gigi ada dua yg nak tumbuh dkt bwh...liur pun kluar2 smpi baju pun basah...ada ka ank sy berak2 gara2 dia tumbuh gigi atau ada mslh lain tpi ank sy skrg aktif je mcm biasa mkn pun okey je psl berak tu jer kerap sngt tpi sikit2...dlm sehari ada dlm 4kli mcm tu#SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

1 Trả lời

kurang pasti la.. mungkin dia nk sembelit kot.. mnum air byk x?

3mo trước

minum air mmg bnyk...jdi klu kurang minum air mmg punca dia kurang air la kn