Kehamilan Pertama.

Sy bru sja kwin dan di dapati hamil 4 minggu, buku pink pn sy xbt lg, usia kndungan brapa bln sepatutnye kena bt bku pink?? byk pkara yg sy tdk tahu, adakah normal klu sakit bwh perut, lps tu skg xda slera nk mkn nsi, adakah ni di katakn alah? Sy xda muntah2 sgt,

2 Các câu trả lời

Better before 12w da kene bukak. Elakkan buat keje berat, banyakkan rehat. Klau mcm sye,stiap minggu symptom sye lain2 tpi alhamdulillah mmg takde alahan. Sakit perut awal2 tu normal selagi takde bleeding.

5y trước

Sye bru 12w+. Symptom sye skang slalu sembelit sometime gastrik. Mse awal2 mengandung punggung sakit. Stiap minggu lain2 😂

Buat buku pink before 12minggu... Tak berselera, sakit bawah perut adalah normal kalau baru2 pregnant... Enjoy ur pregnancy puan... 😊

5y trước

Trima ksh sis atas prkongsiaan, byk kn sympton2 ngndung ni..