Buku pink

Assalamualaikum sy first preg dn bru nk buka buku pink, sy nk tny nnti di alamat bku tu nk letak alamat apa sbb sy ni akan check up di tmpt tu utk smntra sja dn akan brsalin di kmpung

7 Các câu trả lời

Dia ada 2 bahagian alamat. Mcm sy alamat atas alamat rumah sy tinggal skrg. Alamat kedua alamat rumah mak ( tmpt sy bersalin ) Kena mklumkan pd nurse sbb nanti awk check up mgkut alamat rumah awk tinggal skrg. Contoh sy tggl di srwak skrg, tpi sy bersalin di johor. Di bku sy dua2 alamat ada.. Kalau sy salah maaf ya. Tpi sy punya mcm tu.

Letak alamat tpt tinggal. Senang incase ada mslh nurse tahu tempat. Nnt bgtau berpantang di kampung.. mcm sya nurse minta alamat tempat tinggal bukan alamat berpantang

Dalam msa yg sama sy hny sewa bilik, bil air dn elektrik pn tuan sewa yg urus

tanye nurse , bgthu jeee .. nnti die bgthu

Alamat tempat tinggal

Bagitahu je