perut cramp

sy bru check upt selepas lewat 5 hari period & keputusannya positif.tp perut sy sakit mcm nk dtg period dr minggu lpas lg sampai skrg.td sy g scan dkt klinik tp xnampak kantung lg sbb masih di peringkat awal.tp mase check urin di klinik keptusanya juga positif.doc suruh dtg lg 2 minggu.sy dh mengandung 3 kali tmasuk kalini.tp sy xprnah alami sakit seperti sengugut pd kehamilan2 yg lpas..adalah ini normal?& bila sakit ni akan hilang?

1 Trả lời

Bhye tu klu skit mcm tu..sy mule2 pregnant xsakit pun..terasa mcm nk period je mcm tu je..try cek klinik..bhye tu