Lewat period,scan tak nampak apa². .

Assalammuaikum,nk tanya,saya dh lewat period 13 hari,check upt -ve scan dkt klinik blm nmpk apa² lg,tp simpton pregnant tu ada. .dr sruh repeat scan lg 3 minggu,dr bt kiraan kandungn sy 5week2day. .normal ke xnmpk apa² lg,sbb sy ada sejarah cyst n bt operation,so sy tkut bnda tu ad lg,sy story kt dr bila dr scan smua oke,cme blm nmpk kantung dn janin. .harap ada rezeki sy#firstbaby #cystremoval

1 Trả lời

waalaikumsalam , mungkin lambat sikit tu .. mcm sya 11w bru serentak nampak janin dgn heartbeat .. time 8w bru nampak kantung .. in shaa Allah ada rezeki sis 😊 doa byk2 , jaga makan , ubat jgn skip