kaki bengkak

Hi sy bru blk dr kkia...dh 39 weeks...kaki bengkak teruk ....tp stkt ni xde simptom 2 preklempsia cuma nurse kk suruh jaga2 ....lps tu berat naik plak....normal ke tu?ptt brt trn kan kalau dh dkt due...edd sy 13/7...sape2 ade prob mcm ni...buat sy risau plak...cuma lps ni doc suruh pantau bp hari2...

2 Các câu trả lời

Risaunye...dlm masa seminggu berat naik nurse kata...dr 61.4 ke 62.2....die lata naik 2.5 kg....mcm mane kiraan tu?kalau 61.4 ke 62.2 bkn naik 0.8 je ke

5y trước

Tak sis.. Kaki semua ok. Cek bp da pena buat haritu. Smggu kena cek sndiri. Tulis sndri kt buku pink kn. Smggu 2x kali cek. Kena buat 2 mggu..

Brat naik je dkt edd tpi xnaik bnyk..Klu naik bnyk tkt drh tnggi je suspect..Tu suh ambik bp hri2...