Tambah berat badan

Blh bg tip utk tmbh berat badan tak.. Brt badan dri buka buku 49kg jer.. Bru 2 mngu lebih lps cek naik 50kg dh trn jdi 49kg blik😅😅.. Skrg dh msuk 24week..

2 Các câu trả lời

Sma..sy pn ssh naik berat bdan..sy mnum susu stiap hari bru naik..bolehla nti 1-1.5kg stiap bulan

3mo trước

Maybe kna try error cara pemakanan..klu berlarutan x naik usually doctor akan risau juga.. if it concerns u better jumpa doctor tgk apa yg dia recommend..any foods/drinks yg sesuai atau rujuk dgn nutritionist and so on