coklat

Sy bru 8week.coklat boleh mkn x.teringin.nangis2 suruh suami beli.nasik sy xleh bau.mkn pon xleh????perut lapar je sentiasa.

17 Các câu trả lời

Makan je apa yg boleh ditelan sis... Tp kalau makanan x berkhasiat... Kurg2 kan la.. Hehehe... Mak sy pun ckp xde pantang2 makan sgt.. Just amik sikit2 je la... Sbb kita xtau bdan boleh trima x time prgnant ni... Bdn masing2 lain2...

Saya dari awal preggy sampai sekarang 9 bulan mesti makan coklat. Masam2 tak boleh. Husband marah2 pon dia belikan jugak coklat 😁. Nasib baik takda sangkut gdm ke apa. Semua baik2 je.

Boleh sis.. coklat kan boleh menggembirakan n hilang stress.. tp jgn ade kencing manis la mcm saya ni.. bertambah stress plk sis nanti.. makan sikit² je.. 😉✌️

Boleh je sis , mcm saya siang malam coklat je , lepas makan or minum mesti makan coklat supaya tak mual , ada famly ckp pembawaan dah mcm tu😊

eh coklat boleh ja makan ada yang memang giler coklat sepanjang pregnancy pun

Boleh jer mkn..asl mknn tu x bhyekn kndgn..try beli asam2 tuk legakn tekak

5y trước

Asam xleh msuk.haha msuk hbislh bluerkk

Dark chocolate baik utk awal kehamilan... 👍🏼😘

Blh. Sy mmg byk jgak la makan chocolate since pregnant ni 😅

sye pon sme Asik nak makan ice cream dan coklat je..😁

Cklt okee je. .jgn nty smpai jemu je da. .😊😁