Rasa lapar ketika hamil

Saya asyik lapar jer...tapi bila mkn sikit perut rase xleh masuk dah and akan mual...pastu tetibe perut rase kosong sgt...ade yg boleh share nk mkn ape utk xbuat kite rase lapar je sepanjang mase and kurgkan mual? #firsttimemom

1 Trả lời

terlalu lapar tu normal, makan sikit dah rasa kenyang tu normal, mual tu pun normal utk preggy mommy .. kita kena positive tuu salah 1pengorbanan seorang ibu, sy amalkan overnight oats sis, oat + any milk (better fullcream) + cia seed sikit + buah fav .. sejukkan semalaman .. serious sedap gila makan rasa icecream 😚😚 kenyang pun lama, n berkhasiat .. sy mkn nii breakfast, alhamdulillah kenyang smpai pkul 2 3ptg .. try la