Mohon doakan

Sy bocor air ketuban 11hb feb 1 pg and admit hari yg same. Sy induce 12hb feb pkl 7 pg tp bukaan tetap 2cm walaupun dah induce dua kali. Doctor ade buat membrane sweeping tuk cepatkan bukaan dan doctor akan check semula pagi 13hb feb. Sy nak mohon doakan perjalanan sy untuk bersalin normal dengan lancar In Shaa Allah.

1 Trả lời

Smoga sist dbri kkuatan dan kmudahan urusan spnjang proses nyaa...smoga sist dan baby shat wal afiat dan selamat..amiin2 ya rabbal alamin