Mempercepatkan bukaan 2cm - help - doctor nak induce klau esok pagi masih 2cm

Hi mamy mamy georgeos, ada yg boleh share tips bukaan cepat ? Sebab skrg ni sya msuk ward,bukaan 2cm .. then doctor ckp esok dia akan check balik,klau bukaan still 2cm mereka akan induce,tapi kalau dah 3cm tk perlu induce... Kalau boleh saya tak nak induce atau ceaser .. helppp mee huhuhu😭#Sharing_dong_Bund #firstmom #advice #firsttimemom #bantujawab #urgent

2 Các câu trả lời

Sis tgk tips siti jamumal kt fb, cuba la

1mo trước

Dh bersalin ke sis? Cuba search Cara cepatkan bukaan bersalin siti jamumall

makan kurma banyak2 awak & jalan2

1mo trước

tak smpat bli kurma,skrg ni pun try hard bersenam dlm ward risau tak smpt bukaan 😭