berat naik mndadak 16w

sy berat naik 2kg smlm cek..nurse kata tkut kne drh tggi or kncg mnis..sy bru 16w..sy bru mgu ni ad slre mkn..trus mndadak lak naik..so 2hri skli kne amik tknn darah n air kncg..mommy2 boleh share kn x cara pmknn pgi..tghri n mlm..ke sbb sy mkn nasi 2/3x shri ye?

1 Trả lời

sy pun mcm ni jgk dlu , lps2 hbis je alahh , slera mkn bkn main lg . cek2 , sbulan naikk 3.5kg , kne mnum air gulaa , tp xde kncing mnis , nurse ckp maybe slera makan dh ok balik . normal laa ibu2 kuat mkn msa mgndung .

5y trước

ms tu sy dh 4 5 bulan . nurse suh mnum air gula trus , check smua okee