40 minggu 1 hari .. MASIH BELOM BERSALIN

sy belom lagi bersalin .. ada x kat sini pengalaman mcm sy ?? lebih due ??! ibu2 bersalin berapa minggu ?? sy risau dan takot .. mcm2 sy rasa .. ni anak pertama .. dan sy tak ada pengalaman .. sy tak ada turun tanda apa2 .. cuma perut mengeras dan rasa sakit mcm sengugut .. tapi x kuat .. tolg sy perlu moral ... ??..

27 Các câu trả lời

Jangan risau...saya baru lepas bersalin..41w 4d Alhamdulillah semua okay..in sha Allah semoga semua urusan awk dipermudahkan...

Semoga urusan awak dipermudahkn oleh Allah SWT selalu, & semoga awak dan baby sihat dan selamat selalu..amin3 ya robbalamin

5y trước

aminnnn aminnn .. terima kasih awak

Saya 38minggu 5hari. Taktau bila baby nak keluar ni 😅 Hopefully tak overdue la. 1st baby & takde pengalaman jugak haha

Kwn sy pn pnh lps due date dia mkn ice cream nenas lps tu jln kaki pusing kg mlm tu pecah ketuban subuh bersalin

Buat senaman ringan. Pujuk baby ckp ngn dye. Sy ank first 37-38 weeks. Anak kedua 38-39weeks.

Xlma lagi tu sis..pujuk2lah baby spy keluar cepat sis.semoga berjalan dgn lancar sis.aamiin

Sy b’salin 40 mnggu 3 hari...in sya Allah, semoga dipermudahkan...

5y trước

aminn terima kasih harap sangat bersalin dalam masa terdekat ni

Sy pun bsalin 40mgu 1hari sis , cume beza nye sy da kluar air ...

Hi sis... I'm Delivered my baby girl 41 weeks +1 day...

Saya bersalin sehari sblum due.. Baby pon okay..