pregnant 🤰.

sy baru lepas bersalin 12/2019(ceaser).. last period 14/12/2020.. belom cek upt lagi.. takot.. tak tau antara suka /risau.. period sebelum2 ny ontime je, sejak seminggu ny sakit perot n pinggang mcm sengugut, tapi darah still tak turun.. klau termengandung ada high risk ke kalau pegnant sebelum 2 tahun.. bantu jawab soalan sy ibu2 yg ada pengalaman.

1 Trả lời

Sy pun czer 12/2019, skrg pregnant 3bln dah.. In shaa allah xde pape. Doa yg baik2 & think +ve.. Rezeki Allah nak bg kite xleh nak jangka..

4y trước

tq. in sya Allah sy akan cuba positif