pnglmn brslin

sy baru bersalin anak pertama bulan 5 lalu dgn induce...dua kali ubat masuk baru 2cm..pas tu pecah ketuban n induxe drip..sakiittt sgt.. mcm nak mati...prtyaan sy..sapa pnah rasa natural birth dgn induced birth..mana lg sakit..nak buat persiapan anak kedua nt

17 Các câu trả lời

Sy! Ank sulg xinduced no 2 induce..ms no 2 tu, cuma jln cpt je tbuka..bze dgn 1st..rs skt tu xde beza..org kate sulg induce mungkin skt sbb jln belum ada..yg prnh brnk then induce mungkin la rs sama sktnya