Miscarriage kali kedua

Sy baru balik dari hospital lepas keguguran kali kedua😢sedih tapi mungkin belum rezeki sy dan suami.Ingatkan kali ni akan bertahan sampai 9 bulan tp takdir berkata lain.

4 Các câu trả lời

Takziah..Semoga Allah beri kesabaran dan kekuatan untuk sis.. sis dah berapa weeks sblm ni? Ada kawan mak cerita sebelum ni, awal2 kahwin tu 5 kali jugak dia gugur. macam2 cara guna nak elak gugur. lps yang ke 5 tu, dia ambil keputusan untuk tak bebankan emosi dia,tak fikir dan mengharap sangat... sabar,redha dan tawakal je. Alhamdulillah lepastu 6 orang anaknya. in-syaaAllah, ada rezeki dunia akhirat untuk sis💪

1y trước

Tahun lepas 16 minggu.yg baru ni 8 minggu.

Salam takziah sis.. Sabar ea.. Sy pun penah mengalami nya.. sy keguguran anak ke 2 Skg sy mengandung anak ke 4 😊 Semoga ada rezeki sis.. Jgn pernah berhenti berdoa pada Allah ya sis.. ❤️

salam takziah..sabar banyak2 ya sis, ada rezeki sis lagi lepas ni..

Sedihnya 😥..Dr ada cakap ke sebab apa puncanya?