Normal ke kalau tengah pregnant 23 minggu 6 hari lepastu susu badan dh keluar???

Sy baru 23 minggu 6 hari.sy perasan setiap Kali pakai baju dalam mesti rimas nak cepat2 bukak.bila dah bukak akan keluar susu badan.dia tkkeluar sekali bnyk tpi sikit2.sy sedar2 dah ada kesan2 putih mcm susu basi dh melekat dekt area boobies.normal ke?atau Masih awal sngt?sbb dia hnya keluar dekt belah kiri.

2 Các câu trả lời

normal sis, susu terhasil tak silap time 16week lagi, just keluar bila tuh ja taktau, mcm saya pun time week awak dulu keluar. yg pasti jgn picit tau, kolustrum tuh n risau org ckp bole jadi kontraksi