17 week susu dah keluar dan banyak

Hi mommies semua, nak tanya ada tak yang pertama kali pregnant dan 17 weeks dah ada susu yang banyak. Pagi2 bangun tidur je mesti ada kesan susu kt baju. Normal ke? Sebab ada saya tanya kawan saya, dia 23 weeks pun baru ada susu sikit, itu pun sebelah je, kalau picit baru keluar. Macam saya 2,2 susu badan galak keluar.

2 Các câu trả lời

Blh cari breast pad dkt kedai. Then bila mndi, bersihkan pkai air suam. Xperlu picit, cuma lap2 shj. Sbb apa yg keluar awl2 ni sgt diperlukan oleh bby once dia lahir.

Ya sy selalu bersihkan pakai air suam guna kapas, sbb mcm ada putih2 kt nipple. Farmasi ada ke breast pad tu, sebab 1st time pengalaman tak tahu sgt.