GERAKAN 10WEEK

sy baru 10week..tapi sejak 9w sy macam rasa baby.. bila sy tukar kedudukan dudukan sy, tetibe rasa tersentak kat perut.. hari ni sahaja 3 kali sy rasa tersentak kat perut.. bila tetibe tersentak kt perut, sy terkejut, terus pegang perut sy.. adakah normal 10w dah rasa baby? bukan rasa baby kick tp rasa tersentak bila kita tukar dudukan.. ada yg pernah alami x?? risau lah pulak sebab rasa awal sangat lagi

2 Các câu trả lời

Jarang 10w nak rasa baby gerak sbb dia betul2 halus lagi. Paling awal pun 18w biasanya laa. Angin kot?