Duduk tersentak

Tadi sy pergi klinik gigi. Pastu masa nk dftr, sy ddukla. Tak perasan pulak kerusi dia ke dalam dan bila sy dduk sy tersentak jugak. Sy risaulaa keadaan baby ... Kalu tersentak mcm tu adakah akan menjejaskan baby sy. Baru usia 4 mnggu lebih. Nk pergi tnya dr tkut org ckp over pulak. Sapa ad pengalaman jatuh ke dduk tersentak mcm sy. Tpi sy xde rasa kluar drah atau skit .. Bagi pendapat guys. Ni baby first. Risau dan marah sgt dekat kerusi tu.

1 Trả lời

Saya pernah jatuh terduduk. Masa tu rasa sakit apa. Tapi besok tu macam ada cecair soft pink keluar. Terus pergi check doktor. Syukur takde apa apa, tapi lepastu rasa sakit dekat rahim. Doktor bagi ubat kuatkan rahim. Sis boleh check dekat klinik kalau rasa risau 😁