bagi baby 2 bulan makan

sy ada story nak diceritakan kat sini. pg td tengah sy syok layan karenah baby 3 bulan sy.ada mak saudara sy tanya. dah bagi bby makan ker? taknak menyusu,mesti dia start nak makan tu. makan apa cik? sy tanya balik. so makcik tu jawab makan nestum .dulu makcik si A makan nestum madu. gemuk dia.suka tngok. cepat dia mmbesar nanti. habis terbeliak mata sy dengar dia jawab mcmtu. astaga.. nsb la baby sy yg jaga ,and bukan mak sy. kalau tak. dah dihasutnya suruh mak sy bagi bby makan. sdgkn usia 6 bulan bru boleh makan. org tua memang seram2 kan

1 Trả lời

sebab diorang dulu mmg buat mcm tu. tu yg share dekat kita jugak. sengih, angguk jela. hihihi. pernah kena jugak. anak start makan tu diberi gula garam kicap, kita angguk je. jgn ikut sudah. kesian anak