nestum bayi

Haii mommies.. boleh bagi cadangan tak ? sbb sy skg tgh buntu nak ikut @ tak nak ikut . baby sy malam tadi meragam sbb kembung perut lepastu mak mertua ckp perut baby sy kecil jak . dia cadang nak bagi baby sy makan nestum lepas tu campur dgn susu dia.. baby sy 2 bulan 22 hari .. dpt baby 2 bulan makan nestum ? nak tolak cadangan mertua segan pula . #bantujawab #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

awat nk segan? masuk telinga sebelah, keluar telinga sebelah udah la. mertua bg cadangan je, its up to u as mom nk bg atau tak. tapi skrg semua dh canggih. blh wasap tanya misi kk atau google je. bby kembung byk sebab. antaranya bila nyusu botol, tak sendawakan or susu fm tak sesuai. so bila detect kembung, kerapkan urut perut bby bg keluar gas2 yg terperangkap tu.

5mo trước

Sy first mom so ap2 mmg research dulu. Tk jumpa kt google, tny nurse. Tgok la milestones anak mcm mana. Ap dia capable. Ap2 concern blh search je. Tk puas hati tny je misi.