tanda bersalin

sy ada soalan..perlu ke sy pegi ke klinik/hospital untuk check pembukaan..sy hrini dh 2kali cirit birit.memulas perut ..tapi sekejap² je sy takut kontraksi palsu...adkah klinik/hospital terima sy hnya untuk check jalan? or sy kena g swasta punya klinik ? #mommyrisau.

1 Trả lời

sh pnah g krajaan,dia mcm xsukala sbb dia cek bukaan bru 2cm pastu dia pesan klo ada drh sayu pad penh bru dtg blik..masalahnya mmg sakit pert sangat then mlm tu sy xleh baring lgsg nk tdur,pergi tgah mlm cek bru 6cm..tu trus dia masuk LR..diaa xtrima klo stakat sakt pert ke apa..ad nurse mcm gampang tu dia ckplaa kt kita itu ini..ad nurse baik dia akan pesan elok2 sbb kita bru firstime kn..tu yg dia pesan darah mmpenuh pad tu bru dtg..xpenuh xyah dtg ..grm je..tp time tu sy xkluar pnh pad pn..cuma mcm spoting ..tp sbb lgsg xleh baring so sy pergi..mmg darah betul..cuma xpenuhhlaa satu pad mcm period tu