Pregnant 27minggu, cirit birit & muntah

Hi mommies semua, sy pregnant 27minggu. Dari pagi tadi cirit birit teruk and muntah. Rasa nya mcm dh kena food poison. Better pegi klinik swasta atau hospital yer. Sbb pagi tadi sy ada checkup kat kk, nurse suruh gi hospital terus klu x sihat. Saya cuma takut nak gi hospital, takut kena marah kat sana. Ataupon blh ke sy cuba remedies kat rumah jer😔#ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Food poisoning tu awak. Boleh pergi klinik atau hospital. Saya pernah kena food poisoning masa mengandung. Saya terus pergi klinik. Bahaya untuk baby dan kita takut dehydrate.

1y trước

Sama-sama. Alhamdulillah semuanya okay. Jaga diri🌹