Mcm lambat perkembangan

Sy ada anak 1st baby girl da genap setahun usia.. tp mcm skg ni masih blm boleh bjln bbanding baby yg seusia nya da boleh berlari.. gigi pn baru 4 btg, 2 atas 2 bwh, yg lain tu sy tgk siap 8 12 btg gigi lg.. normal ka utk tu walau pn dia da setahun? Risau.. ada tips x utk kes mcm ni #firstmom #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

15 Các câu trả lời

Anak sy pon sama mcmtu. Tp rileks. Lain budak lain pkembangannya. Sy dpt agak ank sy cpt bole bercakap... Mommy sabar k 😘

perkembangan bagi setiap ank2 tidak sama sis..ank saya dulu tumbuh gigi cepat tapi bjalai lambat juga

anak saya pon lmbt dulu sis..umur 13bulan stngh bru jalan

anak saya 1thun 3bulan berjalan..aktif x pe

Ank sy sthun 4 bln bru dpt bjln ☺️