Asam kulit limau boleh mkn x

Sy 8 week boleh ke mkn asam kulit limau? Teringin betul

8 Các câu trả lời

saya makan asam anggur . lega tekak . hilang loya . nak cari pelam masam susah sgt . smlm pergi gm ada food fest apa tah. beli then makan . alhamdulillah ok je. cuka jangan makan banyak sgt.

Sy makan ..husband beli sbb dia yg suka mkn , sy ambik je sekeping buat rasa2..

5mo trước

Bila sy cakap xboleh 😅 sy mkn je sekeping, xbnyk la sbb masin kn

asam auto jd makanan tak sihat, masin garam tuuu makan sikit buat rasa2 je

boleh, sedapnyee sy pun tringin jgkk

Boleh jika tiada alahan

blh mkn tp biar berpada.

blh tp makan berpada

boleh