Belum Period

Sy 18tahun belum pernah period. Sudah p hospital dah buat ultrasound dah cek hormone doktor dah tengok lubang semua ok. Doktor bagi ubat medroxyprogesterone acetate 5mg tab 2biji 3kali sehari utk 5 hari. Dah makan ubat pun still belum period lagi. Macam mana sy nak buat?

2 Các câu trả lời

Adik, badan awak ideal ke macam mana ye? Mungkin boleh cuba klinik/hospital lain. Sebab untuk adik ni special case. Mungkin boleh rujuk pada pakar di hospital lain.

rujuk pakar la special case ni