PERIOD PERTAMA LEPAS GUGUR

8/9/19 haritu saya keguguran.. Masuk hospital doktor masukkan ubat untuk keluarkan semua.. Takde buat d&c.. Ikut app period yang sy selalu guna.. Sepatutnye dah period.. sesiapa yang ada pengalaman period lepas gugur.. Selalunya berapa lama baru period semula..?

3 Các câu trả lời

Me after sebulan.. 11/8 gugur and 11/9 haid...(doc ckp haid tu boleh delay lepas keguguran)..me bulan pertama lepas keguguran 31hari.bulan ke dua kitaran haid sya 27 hari..dia back to my normal cycle before mc..

sy lepas gugur terus lekat tanpa next period 😅

5y trước

boleh tahu masa tu berapa usia kandungan gugur. sebab saya pun tengah rancang baru lepas keguguran

sy gugur bulan 6..bulan 7 dtg period..