Hi mommy. ........

susu kambing OK tak kalau nak minum tambah kalsium..sy xsuka pil kalsium sebab xsuka telan ubat..?yang serbuk bancuh2 pun xsuka sebab xrajin😅 lagi suka minum terus yang siap kotak kecik2 tu.. Susu kambing buat berat naik ke x?

1 Trả lời

Susu kambing ok je. Berat badan ni tengok pada orang juga. Saya peminum ssu kambing sejak zaman sebelum hamil hingga kini badan under ideal BMI kecuali selepas bersalin, berat turun mendadak sbb penyusuan susu ibu dan pre diabetis.

1y trước

diabetes tu dapat masa ngandung ke