Pil Kalsium

Hi, Sy nak tanya pil kalsium apa yg ok untuk ibu mengandung? Sy tak boleh minum susu dr dulu lagi.

13 Các câu trả lời

Sy amalkn ostematrix shaklee tue dr pregnnt smpi dlm pantg ha.. memg xde sakit gigi ke.. sakit pinggang ya amat sgt ke.. memg xde... bgs ha ostematrix shaklee tue.. sistem pembuangan pn lawas tau..

Sy dlu doc bg obical calcium. Cuba awk dpt kan consultation doc. Mgkin ada lain yg sesuai utk awk 😁

Sy amik tablet cal-600 plus..tp pil nye memang besor la..rse nk trsngkut kt tekak huhu

Ostematrix. Saya tak blh minum susu. Minum susu keluar balik.

Sy mkn pil calcium. .sbb mmg xminum susu.. Try la beli dkt farmasi..

5y trước

Sy beli caltrate

Sy guna milical tablet..kandungan calcium tinggi 1000mg

5y trước

Yup..dh mncukupi kebutuhan kalsium ibu hamil utk satu hr..sy combine dg ganilia..so x prlu lg minum vit yg dr kk..sbb sy asyik loya je bile minum ubt dr kk..sy pn jmp vit nie dr yg recommend..

Ostematrik shaklee ok sis

Ostematrik shaklee okay stakat ni😊

5y trước

Betull haha, sy pun kadang bukan main rasa nak muntah jgk sekaligus telan. Langkah selamat telan sebelum tutup mata😂tp pernah x makan dlm 2-3 hari tinggal, sakit belakang dia sampai x boleh tidur, x ckup calcium kot😂🤦

Doctor sya suruh ambil subrex d3

Terima kasih 😊