Susu Kambing

Susu kambing apa yg ok xbau hamis kambing dan xmuak bila minum. Sesuai utk ibu hamil?

19 Các câu trả lời

Saya peminum Susu Kambing DKE (No Sugar & less karbohidrat; sesuai yg ada GDM). Sblm hamil memang sy tak minum susu kambing yg ada gula tambahan ni sbb perut saya sensitif dgn gula tambahan. 1st timer memamg lah akan bau kambing, lepas tu dah biasa, ok je. 😊

saya minum susu Kambing Saffron. sedap sangat. tak rasa bau hamis langsung. rasa macam vanilla. saya suka minum sebab kandungannya pun makanan sunnah. seperti buah delima kismis madu kurma Saffron. alhamdulilah minum ni Hb sentiasa maintain. tak cepat penat.

Jom cuba susu kambing RRayyan untuk ibu mengandung n ibu Hamil pun sesuai sangat dan banyak manfaatnya,👍 Ibu nak tahu lebih detail jom pm sis ,📱http://wasap.my/60137956511/nakordersusukambingRRayyan

Hi goat, ada bau jgk, tp minum waktu dh suam atau dh suhu bilik. Klu rasa mual jgk, blh sj minum susu lembu biasa. Atau fresh milk. Klu x dpt telan jgk, blh info doc, blh ambil supplement calcium shj

Sy minum Gotmek. Tak ada gula tambahan, ada arabic gam & etc. Bau mcm gula2 rabbit. Mula2 mmg rasa mcm hamis tp 2 3 kali minum terus suka.

susu kambing keluaran najeeha.....sedap..xhamis..dia elok sb cmpur dgn saffron.... saffron ni baik untk minda bby

hi goat.. takde bau.. all good.. hb xde turun minum susu ni.. semoga dipermudahkan

susu kambing Wildan..memg sedap dia n x berbau..amik yg ade campuran vanilla lg sedap

aisy susu kambing harga murah sedap berpatutan dan takde bau ..

susu kambing madu kurma yusmira ok x...? tu je murah....