susu formula

Susu formula ape yg bagus untuk bayi 0-12?

6 Các câu trả lời

To be honest, kena try & error sis. Susu ibu of course terbaik. But for me its okay to give formula milk. Kalau I bagi s26 gold. Worthy even mahal sebab nutrient sangat bagus. Similac also can. Karihome. But mostly kena yg sesuai dgn baby. Try dulu sis. Slmt mencuba ☺️

Tak berani nak suggest yang mana-mana. Susu formula kena try and error. Depends on kesesuaian bayi awak juga. Sebab ada susu yang untuk sembelit dan lactose-free. Tapi kalau mommy nak belikan bayi belikan yang kecil dulu supaya tidak membazir. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

ikut kesesuaian baby sis. Kena try an error. Xada susu formula yg bgs. Susu Paling bgs adalah susu ibu. Ini apa yg doktor ckp based apa yg sy baca. Sy ada buat research sikit sblm nk bg anak susu fm sbb susu bdn dh zero.

susu ibu👍👍👍👍👍xd yg bole kn susu ibu tkot anak tu lbh gula dlm badan,klu nk strt mnum pon bia setaon lbh

Bergantung pada bayi. Try and error to see the result 😊

S26