Susu Formula Terbaik

Hii mommies .. boleh tak suggest ssu formula apa yg ssuai utk bayi brumur 0-12 bln..#firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hai mommy👋 Susu terbaik ialah susu yang boleh di terima oleh anak. Sebab susu formula kena try&error. Saya sarankan awak mula dengan pack yang kecil. Awak pilih je apa yang awak rasa nak cuba dan pantau tanda alahan susu formula pada anak.

11mo trước

Tq Mommies😊 bgi komen.. so far i dah try 4 jnis ssu formula.Baby still muntah walau pn dah sendawa.. Baby muntah sikit kadang keluar mcm air je..rsau pula..i fikir mcm ni x cukup ssu lah stiap kli bgi mnum mntah kluar smua..sdih pula tgk Baby x ckup ssu..i pula ssu bdan x brpa meriah sgt .. i smpai x tau nak mcm mna..ssu formula tu kena try&error 4 hri ke smnggu sbb i keliru jga ..

hi sis.. ada try susu brand snow NeoBaby?

11mo trước

sama2.. dlm seminggu jak sis.. kalo nda ngam dgn baby jgn trskan yaa..