Susu yang sesuai utk ibu mengandung

Susu apa yg sesuai utk diambil pd waktu pregnant.. Ramai yg menyatakan susu formula tinggi gula n membuatkan baby menjadi besar n susah nk beranak nanti. Ada cadangan tak?

4 Các câu trả lời

Susu fernleaf aje, nurse akan advise utk minum susu 3-4 kali dlm sehari. Lagipun keperluan kalsium seharian kite 1,000mg kalau minum segelas je mmg xcukup keperluan kalsium. Mcm sy ambil pil kalsium setiap pagi 600mg, mlm sebelum tido baru minum susu fernleaf segelas bersamaan 250mg.

susu biasa yg dlm kotak pun dh okay .. susu ni untuk calcium jee . nty kat klinik pun diorg akan kasi calcium tablet ..

Saya minum susu anmum. Alhamdulillah, okay dan sesuai utk saya

Minum susu Anmum Essential pregnant.