Siapa pernah upt dia T line lagi gelap dari C line?

Suka saya tengok test line lagi pekat dari control line.. First time dapat double line mcm ni.. Sebelum ni dah dua kali misscariage..

Siapa pernah upt dia T line lagi gelap dari C line?
14 Các câu trả lời

Alhamdulillah, tahniah. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Semoga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻

4y trước

Alhamdulillah.. Allahumma Aamiin.. terima kasih sis..

Sama la kita sis. Before ni 2 kali gugur. First time dpt upt double line pekat. Rasa bersyukur tu sampai nangis. Alhamdulillah skrg dh nk masuk 6 bln

kalo pernah gugur.. jaga elok elok ya.. mkn minum.. nmpak simptom terus jumpa doktor jgn tunggu... boleh mkn ubat kuat rahim nant..

Alhamdulillah semoga ibu dan Kandungan Sihat selalu...

InsyaAllah ada rezeki awk.. saya pun mcm awk juga 😄

4y trước

Alhamdulillah sis😊

Alhamdulillah ... Tahniah ... 😊

susah nak dpt gini..hhu. tahniah sis🤗

4y trước

Alhamdulillah.. terima kasih sis😃

normal klu kdngn dh 7 weeks ke atas

4y trước

Alhamdulillah sis.. masa test ni baru 5-6 weeks gitu😃

Alhamdulillah.. Tahniah sis

4y trước

alhamdulillah.. terima kasih sis

Alhamdulillah. Tahniah sis.

4y trước

Alhamdulillah.. terima kasih sis😊